Szűrés

A(z) 64 bit kulcsszót tartalmazó cikkek

Huawei Ascend G7 – a tuti recept alapján

2014. szeptember 8. -

Az IFA 2014 során bemutatott kínai készüléket stílusos megjelenés, vonzó anyaghasználat, időt álló hardver és kiemelkedő fotós képességek jellemzik, mégis jóval olcsóbban kezd, mint a „nagyok” hasonló kaliberű versenyzői.

Tovább

Bemutatkozott a „réteges” Lenovo Vibe X2 és a 8 megapixeles szelfiket lövő Vibe Z2

2014. szeptember 5. -

A Lenovo IFA keretében megrendezett eseményén mutatkoztak be a gyártó legújabb okostelefonjai, a Vibe Z2 és Vibe X2 modellek. Míg előbbi készülék nagy felbontású előlapi kamerájával, prémium anyaghasználatával és 64 bites processzorával hívja fel magára a figyelmet, addig utóbbi réteges, felpattintható kiegészítőket támogató kialakításával emelkedik ki a telefonok tömegéből.

Tovább

64 bites Nvidia Tegra K1 processzorral jön a Google Nexus 9

2014. augusztus 28. -

A friss hírek szerint csaknem biztos, hogy a keresőóriás 8,9 hüvelykes kijelzővel szerelt Nexus táblagépében az Nvidia szuper energiatakarékos 64 bites Tegra K1 processzora dolgozik két 2,5GHz-es maggal és 192 magos Kepler grafikus gyorsítóval.

Tovább

Elérhető a 64 bites Google Chrome

2014. augusztus 28. -

Lezárult a Google Chrome böngésző 64 bites verziójának bétatesztje, és a keresőóriás máris kiadta a szoftver első stabil verzióját, amit máris letölthetnek a Windows 7 és Windows 8 felhasználók.

Tovább